Silk Dance Company

Skok na vsebino // Skok na meni


Petek, 16. julij 2021

Poletno preplesavanje

Poletno preplesavanje se je spet začelo. Vroče poletje bomo lahko letos preživljale skupaj na izbranih lokacijah v Murski Soboti in Mariboru, kjer se je izrazila želja po poletnem preplesavanju. Predznanje ni potrebno, le veselje do gibanja in osvobajujočega gibanja.

Murska Sobota: ob ponedeljkih ob 19h v centru Spartacus.

Maribor: ob torkih ob 19.30, sredah ob 10.30 v studiu Ornament.

Poletno preplesavanje je oblikovana kot drop-in delavnica. Vsak termin je enota zase. Osnova preplesavanja je orientalski ples. Delavnica vsebuje segrevanje, razlago posameznih slik in vadbo kratkih plesnih kombinacij iz njih. Vsekakor se bom potrudila, da bo vsaka sodelujoča odnesla čim več od vaje.
Pozornost bomo posvetile pretežno same sebi skozi gib, usmerjanje pozornosti na določena področja, ki nam odgovarjajo in vaje za sproščanje. Drop-in delavnice so oblikovane kot zaključene enote. Tako ni potrebno predznanje iz prejšnje. Razgibale bomo celotno telo, najbolj bomo s pozornostjo poudarjale dobro počutje v lastni koži in ohranjanju plesne kondicije.

Naj nas navdihuje dan trenutek, vse z namenom dobre razgibanosti in globoke prisotnosti v dobrem občutku.

Vabim na srečanja ob orientalskem plesu in glasbi, vabim k razgibavanju, negi lepote v naši sredini skozi ples in umetnost. Veselim se dolgega vročega plesnega poletja.

Cena delavnice je 15 €, deluje po sistemu 3+1 (ob plačilu tretje delavnice, je četrta že poravnana).

Prijave na delavnico prosim vsakič do dva dni pred plesom.

Z ljubeznijo,
Edita