Silk Dance Company

Skok na vsebino // Skok na meni


Nastopi

Odlični šovi za vse vrste dogodkov

V Silk Dance Company se umetnosti zabave posvečamo na več načinov.

Naši nastopi obsegajo umetnostne plese in folklorno plesno izročilo Bližnjega vzhoda. Barvitost in razkošje Orienta že od nekdaj navdihuje domišljijo ljudi. Zato ustvarjamo zanimive in pestre plesne nastope, ki jih podpira mističnost ter raznolikost arabske kulture. Ličnost ornamentike prikazujemo z uporabo najrazličnejših koreografij, kostumov in rekvizitov. Bogato, zelo razmahnjeno kulturno izročilo širnega Bližnjega vzhoda smo izbrale kot podlago za folklorno navdihnjene plese, prikazane tudi z značilnimi nošami določenega področja.

Foto: Saša Huzjak

Radostne in zelo nadarjene plesalke solistično, v duetih in kot skupina ponujamo odlične šove za vse vrste dogodkov, kot so koncerti, zabave v hotelih, poroke, dekliščine, obletnice in aktivnosti podjetij. Naša posebnost je poleg presunljivega učinka izkušenih plesalk ob dovršenem gibanju in svojevrstni glasbi, da nastop vsebuje sočno eleganco in visoko umetniško raven, zaradi česar je nastop vedno v užitek vsem, tako moškim kot ženskam. Nalezljiva živahnost trebušnih plesalk zapelje v sodelovanje tudi občinstvo, kar poživi vzdušje.

Folklorno navdihnjeni plesi Bližnjega vzhoda izpostavljeno zaokrožijo raznolikost naše plesne predstave. Barvitost kostumov, značilno gibanje in glasba predstavljenega področja, koreografije, ki so prirejene za nastope, so prava paša za oči, vzpodbujajo dobro razpoloženje in popeljejo na svetovno potovanje v malem.

Kontaktirajte nas glede podrobnosti nastopa orientalskih plesalk za Vaš dogodek!

Silk Dance Company nastop <em>Foto: Saša Huzjak</em>
Silk Dance Company nastop Foto: Saša Huzjak
Silk Dance Company nastop <em>Foto: Saša Huzjak</em>
Silk Dance Company nastop Foto: Saša Huzjak
Silk Dance Company nastop <em>Foto: Saša Huzjak</em>
Silk Dance Company nastop Foto: Saša Huzjak